Terapi

Friborgen anvender flere typer af rammer for terapien

Klassisk samtale: Vi mødes i en af mine klinikker og taler sammen, mens du får te, kaffe eller vand. Jeg skriver noter og sommetider tegner vi også for at få overblik i hvad du vil drøfte med mig. Efter hver session samler vi op og taler om hvordan du kan arbejde videre indtil vi ses næste gang. Denne samtale kan også foregå på din abejdsplads eller i dit hjem.

En tur i det fri: En coachingsession tager ca 1 time og foregår ved at vi går en time sammen mens vi taler. Vi udfolder dine bekymringer og jeg stiller dig spørgsmål som enten giver dig større selvindsigt eller ansporer til at skifte perspektiv. Vi mødes efter aftale - og efter hver gang aftaler vi, hvordan du kan øve dig i det, vi har drøftet.

Skriveterapi: Du kan vælge at bruge din terapitid over nettet. Det indebærer at du nedskriver dine bekymringer - og sender dem til mig. Du kan sende op til to A4sider hver gang og så vil jeg indenfor 1-2 dage svare dig skriftligt. Jeg har god erfaring med at skrive kommentarer direkte i dokumentet. Jeg skal gerne guide dig.

Uanset terapiform arbejder jeg primært ud fra et narrativt/systemisk grundlag. Det vil sige, at jeg hjælper dig til at blive klar over hvilke fortællinger, du gør brug af for at forstå dig selv - og samtidigt også at vi sammen ser på hvilke systemer, du er en del af.

Jeg har stor erfaring med at tale med mennesker, der er udfordret af at leve livet, nærme sig døden, studere, arbejde, lede, have stort ansvar, have tung bagage fra opvæksten eller være i et vadested i livet.